Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Herent

Degelijk zwembad onderhouden bij Herent

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Herent is de absolute nummer 1 in zwembad onderhouden. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden inzake ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Herent hebt u geen betere firma voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een ijzersterke topreputatie verdiend.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Herent

Bij %1 is stielkennis van primordiaal gewicht. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhouden zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Herent voor staat. Wij construeren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door ervaren personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Deugdelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze verschillende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden bieden voor uiterst volledige service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhouden, bedoelen we ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden een heel seizoensgevoelige materie is, vooral dan wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten per jaar, acht beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij eveneens goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.