Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Beersel

Toegewijd zwembad onderhouden bij Beersel

Voor zwembad onderhouden bij Beersel kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden aangaande ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Beersel hebt u geen adequatere optie voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een goede reputatie bij Beersel en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Beersel

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Met 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute topautoriteit. zwembad onderhouden heeft geen geheimen voor onze zaakvoerder. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Beersel voor staat. Wij construeren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door ervaren personeelsteam

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we eveneens erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.