Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Kampenhout

Secuur zwembad onderhoud bij Kampenhout

Voor zwembad onderhoud bij Kampenhout kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topservice en topkwaliteit. Bij Kampenhout hebt u geen beter denkbare optie voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een geweldige reputatie opgebouwd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door topfirma bij Kampenhout

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Met zijn 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhoud zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Kampenhout voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig team

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Kampenhout, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen verschaffen voor volledige service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij zeggen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook gron-dig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we ook goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.