Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Hoeilaart

Degelijk zwembad onderhoud bij Hoeilaart

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Hoeilaart is dé topper inzake zwembad onderhoud. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden aangaande onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhoud bij Hoeilaart. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een goede topreputatie bij Hoeilaart en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Hoeilaart

Expertise en ervaring zijn bij zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over meer dan drie decennia ervaring wat betreft zwembad onderhoud. Voor een man die zo lang in de sector zit heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhoud zijn dingen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Hoeilaart voor staat. Wij construeren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden verschaffen voor 100% complete topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud een heel seizoensgebonden materie is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde formules betreft zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we ook erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.